Responsive websites

Onze core-business is het leveren van vind -en beheerbare website met alle uitbreidingen en facetten die hierbij komen kijken.

Advies
Bij een website komt meer kijken dan het digitaliseren van je visitekaartje. Wat wil je uitstralen met je website. Welke doelen wil je bereiken met de website: meer bekendheid, meer contactmomenten, informeren, etc. Deze basiskeuzes hebben invloed voor de invulling van de website. Wij helpen bij het bepalen van doelen, uitstraling en alles wat er meer bij komt kijken.

Techniek
Op basis van het ontwerp bouwen wij je website. De techniek zorgt ervoor dat de website:

  • er goed uit ziet in verschillende browsers
  • zelf eenvoudig te onderhouden is
  • van nature goed te vinden is door zoekmachines

Op basis van verschillende technieken kunnen wij voor elk wat wils maken.

Onderhoud
Onze websites worden zo gemaakt dat ze zelf bij te houden zijn. Wanneer je daar echter geen tijd voor hebt dan nemen wij deze taak graag uit handen. Tijdens een periodieke afspraak bespreken we dan de veranderingen en vervolgens zullen wij deze doorvoeren.

Hosting & Domeinregistratie
Ook verzorgen wij hosting en domeinregistratie voor je website. Hosting is ruimte die de website op internet inneemt. Een domein is het adres van de website. Ook denken wij graag mee in goede domeinnamen.

Responsive websites projecten uitgelicht

pr-sample11

Aeres Training Centre Barneveld

Aeres Training Centre Barneveld is marktleider in Nederland op het gebied van dierverzorgingsopleidingen en -cursussen voor…

Lees meer
pr-sample11

Powered by Mastervolt

GHP-online heeft bij de website van Powered by Mastervolt opgetreden als de technische uitvoerder binnen het Coppia Creatief…

Lees meer
pr-sample11

Smolke Versgestoomd

Het is altijd een goed moment om je hond extra te verwennen. Met de nieuwe Vers Gestoomde Maaltijden van Smølke zorg…

Lees meer