Zoekmachinemarketing

Een mooie en goede website trekt nog geen bezoekers wanneer hij niet gevonden wordt. Wij helpen je bij het vindbaar maken van je website en helpen zowel de inhoud als de vindbaarheid te verbeteren. Dit kunnen wij op verschillende manier doen:

Google Analytics
Door het implementeren van Google Analytics kun je zien hoeveel bezoekers uw website bezoeken, maar dat niet alleen. Je kunt ook zien waar deze bezoekers vandaan komen (zowel geografisch als via welke website), welke pagina's worden bekeken, etc. Op deze manier kun je de inhoud van de website verbeteren en zo meer relevante bezoekers trekken.

Zoekmachineoptimalisatie
Naast het implementeren van de statistieken kunnen wij helpen om deze te analyseren. Op basis daarvan en onze up to date kennis over zoekmachines stellen wij een plan op om je website te optimaliseren. Uiteindelijk wordt je website beter gevonden op de meest relevante termen.

Google Adwords
Naast het optimaliseren van de resultaten in de zoekmachines kunnen we ook met behulp van betaalde advertenties de vindbaarheid vergroten. Met Google Adwords kunnen we inzetten op bepaalde relevante zoekwoorden en op basis van de resultaten de vindbaarheid verbeteren.

Dit alles met het doel om je vindbaarder te maken, meer doelen te behalen en meer relevante bezoekers op je website te krijgen.

@GHPonline